Indian Muslim TV
Welcome
Login / Register

AZHAR & ASWIN - Short Film

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Shahrezan Sickander in Wedding
702 Views

Description

Azhar dan Aswin- Indian Muslim Wedding.Suatu kerja yang mencabar di akhir 2011...dengan footage hampir 200GB..dengan mood yang ada sekejap takde...dengan idea yang kadang - kadang kering gila....dimasa editing..CF card silih berganti semasa merakam...setiap detik,setiap saat begitu amat berharga dimata kami....,mata sentiasa memerlukan perhatian di setiap sudut pandangan..majlis yang penuh dengan warna warni.....Paling kami suka dengan tona warna baju semasa berinai yang dipakai oleh Aswin....begitu menawan sekali....sehingga menyerlahkan akan kejelitaan Aswin....dan membuatkan lens kami terpaku sebentar tanpa berhenti merakam.
Terima kasih kepada keluarga Aswin,terutama kakaknya.Siti dan juga Abangnya Asem serta yang lain....kerana memberikan kepercayaan kepada MANISDV PRODUCTION.
Dengan keadaan yang dipenuhi ramai tetamu mebuatkan kami terpaksa berusaha mencari tempat - tempat yang menarik...dengan keadaan ruang yang terhad..alhamdullilah kami berjaya merakamkan detik detik yang manis untuk pasangan ini.
Lagu...oh..suatu cabaran kepada MANISDV PRODUCTION....lagu dalam bahasa tamil....yang kami tidak faham memberikan tekanan kepada kami untuk menyesuaikan footage footage yang ada....terima kasih kepada asem dan siti kerana tolong kami mencarikan lagu......ALHAMDULLILAH....berkat doa...MANISDV PRODUCTION dapat melakukannya....
Kali ini video highlight kami amat berbeza.....terima kasih kepada MR YT...kami gunakan konsep SHORT FILM....kerana kami merasakan akan kesesuaian dengan mod majlis itu sendiri yang dipenuhi emosi .....gembira......sedih.....airmata....pelukan kasih sayang antara keluarga......semuanya kami gabungkan dalam bentuk SHORT FILM.
Kami membayangkan...kalaulah majlis ini dibuat di Pantai ke....di Kepulauan Bali ke..pastinya ....oh...tidak terkata.....Namun
Inilah kami....Inilah cara kami ..inilah hasil kerja kami....di MANISDV PRODUCTION.Canon 5d X 1
Canon 550d x1
Canon 60 x1
Lens Samyang 85mm 1.4
Lens Samyang 35mm 1.4
Lens Canon 50 mm 1.4
slider/ Glidecam / Rode

OFFICIAL VIDEOGRAPHER
1. Sulaiman
2. Omar
3. Fahmi
4. Jek

Manisdv Production
Wedding & Event Videogrpher
+60127315585

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment
RSS